Appartementen 'Aan de Hage', Castricum

Omschrijving

Luxe appartementen Koraalzand

De Koraalzand appartementen worden gebouwd aan de Albert Schweitzerlaan. Dit schitterende gebouw wordt omzoomd door groen en telt 13 luxe appartementen in 6 verschillende types. De appartementen hebben een woonoppervlakte van ca. 95 tot ca. 160 m².

Woningtypes
Het Koraalzand gebouw heeft 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met ruim terras op het zuidwesten, de inpandige bergingen en de ruime entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privé parkeerplaatsen op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2e verdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante appartementen met bijzonder ruime buitenruimten en ideale bezonning.

Hedendaags comfort & duurzaamheid
De Koraalzand appartementen zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. De appartementen zijn energiezuinig met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A. Dit merkt u in uw maandelijkse energielasten. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu.
Ook worden op het dak van appartementengebouw Koraalzand zonnepanelen geplaatst die de appartementen voorzien van zonne-energie.

Mogelijkheden
Hoeveel slaapkamers wilt u? Welke balkonligging heeft uw voorkeur? Hoe groot wilt u wonen? De appartementen van Koraalzand kennen ruime indelingsmogelijkheden, die we graag in samenspraak met u optimaal benutten. Schrijf u in als belangstellende, dan houden wij u op de hoogte en mist u niets.

Vooruitblik
Medio 2017 verwachten we met de verkoop van de 13 Koraalzand appartementen te starten. Afhankelijk van de verkoopvoortgang is de prognose dat we in het 3e kwartaal van 2017 starten met de bouw. Deze zeer luxe appartementen variëren van circa 95 m² tot circa 160 m² met een verkoopprijs vanaf circa € 375.000,- v.o.n.
 

Inschrijving van Zilverzand appartementen is gesloten!

Naast Geesterhage wordt appartementengebouw Zilverzand gerealiseerd, met 15 appartementen. Hier woont u ruim en comfortabel en toch betaalbaar. De ruime balkons op het zuidwesten hebben een optimale zonligging en u kijkt heerlijk vrij uit. Puur genieten!

U heeft keuze uit tussenappartementen en uit 2 verschillende typen hoekappartementen. De appartementen bieden door de praktische indeling veel ruimte en woongenot. De woonoppervlakten lopen uiteen van ca. 70 tot ca. 85 m². Alle appartementen beschikken over een brede woonkamer, 2 slaapkamers, een ruime, luxe afgewerkte badkamer en een aparte ruimte voor wasmachine en droger. Op de begane grond is een royale entreehal met lift, trappenhuis en de bergingen. Het gebouw Zilverzand bestaat uit 3 woonlagen.

In maart 2017 start de bouw, de oplevering is begin 2018 gepland.

Kijk voor meer informatie op de website van het project 'Aan de Hage'.

 

Voor interesse in de appartementen van Koraalzand kunt u zich via de website van Aan de Hage inschrijven om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 225.000
Woonoppervlakte:
Vanaf 70 m2
Bouwjaar:
2017

Bel mij terug

Neem contact met mij op of plaats mij op de mailinglijst: