Appartementen 'Koraalzand', Castricum

Omschrijving

De Koraalzand appartementen worden gebouwd aan de Geesterduinweg in Castricum. Dit schitterende gebouw wordt omzoomd door groen en telt 10 luxe appartementen en 3 penthouses. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 95 tot 155 m².

Woningtypes

Het Koraalzand gebouw heeft 4 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich 2 appartementen met ruim terras op het zuidwesten. Ook vindt u hier de inpandige bergingen en de ruime entreehal met lift en trappenhuis. Verder worden 9 inpandige garageboxen en privéparkeerplekken op de begane grond gerealiseerd. Op de 1e en 2e verdieping komen elk 4 appartementen met balkons op het zuidwesten, zuidoosten of noordwesten. De bovenste woonlaag biedt ruimte aan 3 zeer riante penthouses met bijzonder grote buitenruimten en ideale bezonning. Het zwart zinken dak zorgt hier door de overstekken voor een mooie lichtinval. 

Plangebied

Hedendaags comfort & duurzaamheid

De Koraalzand appartementen en penthouses zijn goed geïsoleerd en voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie. De appartementen zijn energiezuinig met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A. Dit merkt u in uw maandelijkse energielasten. Hiermee draagt u bij aan een beter klimaat en een beter milieu.
Ook worden op het dak van appartementengebouw Koraalzand zonnepanelen geplaatst die de appartementen voorzien van zonne-energie.

Mogelijkheden

Hoeveel slaapkamers wilt u? Welke balkonligging heeft uw voorkeur? Hoe groot wilt u wonen? De appartementen van Koraalzand kennen ruime indelingsmogelijkheden, die we graag in samenspraak met u optimaal benutten. Schrijf u in als geïnteresseerde op de website https://www.aandehage.nl/interesseformulier/, dan weet u wanneer de verkoop start en blijft u goed op de hoogte van uw toekomstige woning. 

Op een rijtje
In een nieuwbouwappartement van Koraalzand woont u:
- in hoogwaardige, moderne architectuur
- ruim, en licht dankzij grote ramen, hoge plafonds en een royaal (deels overdekt) terras;
- riant met woonoppervlaktes van ca. 95 - 155 m²;
- comfortabel dankzij lift, prettige klimaatbeheersing en zeer hoogwaardige afwerking;
- luxe in afwerking: stompe deuren, gestucte wanden en plafonds, houten kozijnen, vloerverwarming, elektrische bedienbare screens, ruimte entree;
- energiezuinig dankzij hr-ketel, zonnepanelen, goede isolatie (energielabel A) en dubbelglas;
- veilig dankzij videofoon en inbraakwerend hang- en sluitwerk;
- ruim dankzij bergingen in het appartement én op de begane grond;
- dichtbij dagelijkse voorzieningen.

Plattegrond Koraalzand Appartement in Castricum (Noord-Holland)

Wij informeren u graag verder over de voordelen van de Koraalzand appartementen.

Vooruitblik

Medio 2017 starten we met de verkoop van de 13 Koraalzand appartementen. Afhankelijk van de verkoopvoortgang verwachten we eind 2017 te starten met de bouw. De zeer luxe Koraalzand appartementen variëren van circa 95 m² tot 155 m². Prijsindicatie bij de makelaar.

Kenmerken

Woonoppervlakte:
Vanaf 95 m2
Bouwjaar:
2017

Bel mij terug

Neem contact met mij op of plaats mij op de mailinglijst: