Aankoopservice

Bij het kopen van een woning komen er –net zoals bij het verkopen van een woning– allerlei vragen op je af. Waar let ik op bij een bezichtiging? Hoe weet ik wat het huis waard is en dat ik niet teveel betaal? In welke staat verkeert de woning? Een aankoopmakelaar kan je hierbij helpen. Hij gaat mee met bezichtigingen, kijkt kritisch naar de woning en voert de onderhandeling met de verkopend makelaar.

Tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen wij toelichten hoe wij je van dienst kunnen zijn bij het aankopen van de juiste woning zonder dat je er teveel voor betaalt en met beperking van zoveel mogelijk risico. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de koper bijna altijd goedkoper uit is als er een aankopend makelaar wordt ingeschakeld dan dat de koper zelf de aankoop regelt.

Eigen woning nog niet verkocht? Maar toch dat huis gezien dat u graag wilt? Je kunt ook een huis kopen op basis van No Risk. Dit houdt in dat je een huis koopt onder de conditie dat je huidige woning ook binnen een bepaalde periode verkocht wordt. Is dit niet het geval? Dan gaat de koop op basis van No Risk ook niet door!

Benieuwd wat wij als aankoopmakelaar voor je kunnen betekenen?

Maak dan snel hier een vrijblijvende afspraak!