Duinrijck, Castricum

Omschrijving

ALLES VERKOCHT !!

 
WONEN in DUINRIJCK op Landgoed Duin en Bosch te Bakkum (gem. Castricum) 
 

Wonen in DUINRIJCK is wonen in luxe, omgeven door bossen en duinen vlakbij de kust. DUINRIJCK is gelegen in Bakkum op Landgoed Duin en Bosch vlakbij het centrum van Castricum, het Noordhollands Duinreservaat en Castricum aan Zee. Op het landgoed zijn vijf woningen uit de jaren '20 gesitueerd. Deze woonhuizen zijn volledig herontwikkeld.

Prachtige historische woonhuizen met het comfort en luxe anno nu

DUINRIJCK bestaat uit twee vrijstaande villa’s en drie geschakelde woonhuizen (van ca. 189m² met royale voor- en achtertuinen, een gemeenschappelijk perceel met duin en bos aan de achterzijde en een gezamenlijk park aan de voorzijde. Van binnen en buiten zijn de woonhuizen volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en van alle luxe voorzien die u zich kunt wensen. Alle woonhuizen worden turn key opgeleverd.

Buitenleven 

DUINRIJCK is omgeven door de natuur het strand en de zee. Het Noordhollands Duinreservaat en Castricum aan Zee zijn op loop- en fietsafstand. Geniet van een strandwandeling, een surfles, een middagje zonnen of bootcampen op het strand. Spreek met vrienden en familie af voor een zondagochtend ontbijt in één van de duurzame strandpaviljoens. Pak de mountainbike of ga paardrijden in het prachtige Noordhollands Duinreservaat. Of ga varen op het nabij gelegen Alkmaarder – en Uitgeestermeer.

Scholen en sportverenigingen

Castricum beschikt over diverse basisscholen en drie middelbare scholen en heeft een rijk verenigingsleven (hockey, rugby, ijs- en schaatsvereniging en voetbalverenigingen). Ook zijn er diverse sportscholen en yoga studio’s. 
 
Horeca en winkelen

Het centrum van Castricum heeft een uitgebreid winkelgebied met leuke boetiekjes, winkels en diverse horecagelegenheden. Iedere vrijdag is er markt. Lekker winkelen en lunchen, een koffiemomentje of dineren in het sterrenrestaurant in Bakkum. Wilt u een middag uitgebreider shoppen of op stap? Dan zijn Amsterdam, Haarlem en Alkmaar binnen een half uur te bereiken met de auto. Of maak gebruik van de uitstekende OV verbinding vanaf station Castricum.  
 
DUINRIJCK is de gedroomde woonplek voor iedereen die op zoek is naar veel ruimte, het buitenleven, rust, ontspanning en gezelligheid en het strandleven. En dat alles vlakbij Amsterdam en omstreken. Voor iedereen die droomt van royaal en in luxe wonen te midden van de natuur, alleen, samen of met het hele gezin. Een absolute buitenkans! 
 
 
 
 

Kenmerken


Bel mij terug

Neem contact met mij op of plaats mij op de mailinglijst: