Nieuw Koningsduin, Castricum

Omschrijving

Landgoed Duin en Bosch ligt in Castricum aan Zee - Bakkum met circa 35.000 bewoners en ligt 20 minuten rijden vanaf de stad Alkmaar en een half uurtje van de stad Amsterdam. Castricum heeft een eigen NS-station met een verbinding naar Amsterdam Centraal binnen 25 minuten, een uitgebreid voorzieningenaanbod met twee winkelcentra (waarvan 1 overdekt), een bibliotheek, een zwembad, een bioscoop, restaurants en gezellige terrasjes. Castricum staat vooral ook bekend om het toerisme vanwege de gunstige ligging aan zee en de Kennemerduinen.   

Het groene nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin zal in verschillende fases gerealiseerd worden. Iedere (deel)fase bestaat uit een gevarieerd woningaanbod. Zo is het plan interessant voor verschillende doelgroepen.

De eerste twee woonfasen van in totaal 87 woningen zijn gewild. Nadat de verkoop in 2014 is gestart zijn alle projectgebonden woningen in afzienbare tijd verkocht. Fase 1 en 2 zijn opgeleverd, fase 3 wordt gebouwd en fase 4 en 6 worden op dit moment verkocht.

Inmiddels is ook de overeenkomst gesloten voor de vier volgende clusters, bestaande uit 30, 29 en 9 woningen per fase. Iedere fase kenmerkt zich door een kleinschalig karakter, omzoomd door een groene rand. In combinatie met de ligging aan de rand van de duinen biedt Nieuw Koningsduin parkachtig wonen op een unieke locatie. De fasen kennen een uiteenlopend aanbod aan woningtypes, waaronder rijwoningen, twee- en drie-onder-één-kapwoningen en semibungalows. Ook worden er vrije kavels uitgegeven. Fase 3 bestaat uit 53 bouwnummer en is gepositioneerd naast fase 1.

De fase omvat in totaal 30 bouwnummers, waaronder 18 rijwoningen (in diverse varianten), 8 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrije kavels.

Het hele project is verkocht.

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 274.000
Bouwjaar:
2014-2015
Type Woning:
Tussen, hoek, 2-onder-1 kap, vrijstaand, semi bungalow, kavels
Koop conditie:
Vrij op Naam
Bouwvorm:
Nieuwbouw

Bel mij terug

Neem contact met mij op of plaats mij op de mailinglijst: