Nieuw Koningsduin, Castricum

Omschrijving

Landgoed Duin en Bosch ligt in Castricum aan Zee - Bakkum met circa 35.000 bewoners en ligt 20 minuten rijden vanaf de stad Alkmaar en een half uurtje van de stad Amsterdam. Castricum heeft een eigen NS-station met een verbinding naar Amsterdam Centraal binnen 25 minuten, een uitgebreid voorzieningenaanbod met twee winkelcentra (waarvan 1 overdekt), een bibliotheek, een zwembad, een bioscoop, restaurants en gezellige terrasjes. Castricum staat vooral ook bekend om het toerisme vanwege de gunstige ligging aan zee en de Kennemerduinen.   

Het groene nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin zal in verschillende fases gerealiseerd worden. Iedere (deel)fase bestaat uit een gevarieerd woningaanbod. Zo is het plan interessant voor verschillende doelgroepen.

Fase 7 bestaat uit 17 woningen en krijgt een uitstraling die aansluit bij het unieke karakter van landgoed Duin en Bosch. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan het groen in de woonwijk. Een knusse en kleinschalige woonwijk waar het heerlijk wonen is!

Na succesvolle verkoop en bouw van de voorgaande fases, is dit de laatste fase die ABB in de verkoop gaat brengen. De belangstelling voor deze fase is groot! Dit is écht de laatste kans om een woning te kopen in Nieuw Koningsduin.

Dit project is in voorbereiding.   De verkoop zal in 2018 van start gaan

 

Kenmerken

Bouwvorm:
Nieuwbouw

Bel mij terug

Neem contact met mij op of plaats mij op de mailinglijst: