De Nieuwe Loet, Castricum

Omschrijving

Waar wonen voelt als een vakantie

Een locatie die oogt als een filmset, een passend decor voor een Engels kostuumdrama. Zonovergoten terrassen en gazonstroken tussen een monumentaal appartementengebouw en vrijstaande villa’s. Dit is bijna een plek waar je op de omringende grasvelden, elk moment in smetteloos wit geklede cricketspelers verwacht. Of dames in zwierige lange jurken die van hun cocktail nippen. Mensen die van het goede leven genieten.

Monumentaal wonen, in het paviljoen

Het Paviljoen dat gerestaureerd wordt, bestaat in totaal uit 12 herenhuizen en 5 appartementen in het historische Paviljoen II Mannen, plus 5 nieuw te bouwen vrijstaande villa’s. Het Paviljoen in z’n geheel is omgeven door gazons en bomen. Tussen de vrijstaande villa’s en het paviljoengebouw ontstaat een intieme straat waar grasstroken de terrassen van de herenhuizen en de tuinen van de villa’s verbinden. Dat is een heerlijke plek om buren te ontmoeten, met elkaar een glas te drinken. En voor kinderen is dit een heerlijk beschutte plek om te spelen en altijd wel een vriendje of vriendinnetje te ontmoeten.

Project De Nieuwe Loet bevindt zich thans nog in de (uit)ontwikkelingsfase. Door u nu als geïnteresseerde voor het project aan te melden, zorgen wij ervoor dat u als eerste op de hoogte blijft van al het nieuws over de verkoop, die naar verwachting in 2017 start.


Klik hier voor meer informatie en hier om u in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Kenmerken

Woonoppervlakte:
120 m2

Bel mij terug

Neem contact met mij op of plaats mij op de mailinglijst: