Startingerweg Akersloot

Omschrijving

Daar waar vroeger bloembollen werden gekweekt, ontstaat een nieuwe woonomgeving aan de westelijke rand van Akersloot. De Startingerweg vormt een directe verbinding naar Castricum. In een dorpse setting en landelijke woonomgeving worden met dit hoogwaardige plan 14 eigentijdse eengezinswoningen en 4 vrijstaande geschakelde villa’s aan het dorp toegevoegd.

Plan “Startingerweg” ligt nabij de uitvalswegen richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam en is toch geheel landelijk gelegen. 400 meter vanaf het centrum van Akersloot op nog geen 5 minuten fietsen richting het Alkmaardermeer. Heemskerk, Uitgeest, Castricum en Limmen liggen op steenworp afstand.

14 EENGEZINSWONINGEN - ALLES VERKOCHT

In de impressie wordt het “kleinste” type zonder uitbouw weergegeven

Zeer ruime eengezinswoningen met goede indeling en hoogwaardige kwaliteit. Doordat de entree van de woning aan de voorzijde naar buiten is geplaatst ontstaat er een zeer ruime begane grond met voldoende ruimte voor een goed bemeten keuken en woonkamer. Beide rijen zijn noord zuid georiënteerd en door de diepte van de achtertuinen is er een goede bezonning. Alle woningen beschikken over een achterom en een berging in de tuin.

4 VRIJSTAANDE GESCHAKELDE VILLA’S - ALLES VERKOCHT

Op 4 royale kavels worden 4 villa’s gerealiseerd die geschakeld zijn door middel van de garages. Parkeren op eigen terrein en rondom een vrije tuin. Iedere villa heeft haar eigen identiteit door de verschillende kleuren baksteen welke hier worden toegepast. Dit is geheel in de lijn met de lintbebouwing op de Startingerweg. De woning heeft verschillende indelingsmogelijkheden op de begane grond waarbij er een inpandige garage of juist een royalere woonkamer kan worden gecreëerd. De woningen beschikken over een ruime woonkeuken aan de voorzijde van de woning.

Woningen:
In het project worden diverse woningtypes gerealiseerd,de vanafprijzen zijn:
- Rijwoningen, type Starters (Type C - 113m²) vanaf € 222.500,-- v.o.n.
- Rijwoningen, type doorstromer (Type A - 130m²) vanaf € 260.000,-- v.o.n.
- Vrijstaande woningen (Type B), vanaf € 434.500,-- v.o.n.

Kenmerken

Vraagprijs:
Woonoppervlakte:
113-160 m² m2
Bouwjaar:
2016
Te koop vanaf:
13 april 2016

Bel mij terug

Neem contact met mij op of plaats mij op de mailinglijst: