Project Juliaan, Castricum

Omschrijving

Project Juliaan

"JULIAAN" is een kleinschalig nieuwbouwplan op de voormalige locatie van muziekschool Toonbeeld, midden in een mooie groene en waterrijke omgeving. De locatie ligt op de hoek van de Juliana van Stolbergstraat en Willem de Zwijgerlaan. De ligging van dit unieke plan is heel centraal in het dorp; winkels, scholen en station liggen op loopafstand. 

Juliaan is een van de allerlaatste kansen om een spiksplinternieuwe woning te kopen midden in het dorp. De wijk is zeer geliefd, kindvriendelijk met veel voorzieningen op loopafstand. 

In het project worden 14 eigentijdse herenhuizen gebouwd, waarvan 12 twee-onder-één-kapwoningen, 1 semi- vrijstaande woning en 1 vrijstaande woning. De meeste woningen liggen vrij aan de Jan van Nassaustraat. De woningen hebben alle een groot woonoppervlak van maar liefst 145 tot 151 m². Wilt u 5 slaapkamers realiseren of aan de achterzijde uitbouwen, daarin kan worden voorzien. 

Uiteraard zijn er nog meer afwerkings- en uitbreidingsmogelijkheden, waarover we vanaf start verkoop graag meer vertellen.


Omgeving

De Oranjebuurt is een geliefde, groene woonwijk in Castricum door haar ligging net ten noorden van het centrum. Met de Dorpsstraat en winkelcentrum Geesterduin om de hoek zijn dagelijkse voorzieningen altijd dichtbij. Ook het NS station is nabij, evenals cultureel en maatschappelijk centrum Geesterhage. Kinderdagverblijven, basisscholen en sportvoorzieningen vindt je hier tevens op loopafstand.

Kenmerken


Bel mij terug

Neem contact met mij op of plaats mij op de mailinglijst: