Hopman IJmond: hier begint jouw thuis

Hopman IJmond: hier begint jouw thuis

Of je nu op zoek bent naar je droomwoning in Beverwijk, Heemskerk of Velsen, hulp wilt bij de verkoop van je huis of de markt aan het verkennen bent: Hans en Anneke helpen je graag met al je woonwensen. Neem telefonisch contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kom langs op kantoor in Heemskerk om eens van gedachten te wisselen.

Hopman woonmakelaars IJmond
Jan Ligthartstraat 73 B
1964 HA Heemskerk
0251- 74 50 00
ijmond@hopmanmakelaars.nl

Of kom langs.

Wil je kennismaken met Hans of Anneke?
Op de Jan Ligthartstraat 73B ontvangen ze je graag. Fijn als je vooraf laat weten dat je komt, dan zorgen ze dat de koffie klaarstaat. 

Zo bereik je ons kantoor:

Met het OV:

Vanaf Castricum CS brengt bus 73 (richting Schalkwijk Centrum) je naar onze vestiging. Bij de negende halte (Jan Ligthartstraat) stap je uit. Je loopt voorbij het tankstation en laadpunten en na een kleine twee minuten stap je ons kantoor binnen. 
Vanuit Beverwijk pak je dezelfde bus 73 precies de andere kant op, richting Castricum Station. De negende halte is de Jan Ligthartstraat. Hier stap je uit en vind je na twee minuten wandelen onze vestiging. Welkom!

Met de auto:

Stel je navigatie in op de Jan Ligthartstraat 73B en je vindt naast het gebouw voldoende gratis parkeergelegenheid.

Wat vinden klanten van
onze service?

Ons werkgebied

Hopman telt drie vestigingen in hartje Heiloo, Heemskerk en Castricum. En ons werkveld? Dat is nog veel breder: we zijn actief in de gehele regio rondom deze mooie dorpen. 

Je kunt gerust zeggen dat we de markt in het hart van Noord-Holland op ons duimpje kennen. We navigeren je dan ook met alle plezier door de leukste buurten die deze regio rijk is. 

Ook werken we al tientallen jaren nauw samen met een breed scala aan verhuisbedrijven, aannemers, schilders en creatieve dienstverleners. Werk je met Hopman samen, dan krijg je ons warme netwerk er gewoon bij.

Maak kennis met het team

Hans van der Helm

NVM makelaar en taxateur

hans@hopmanmakelaars.nl 
0251-745000

Anneke van der Helm

Commercieel medewerker binnendienst

anneke@hopmanmakelaars.nl
0251-745000

De droomwoning van Hans

“Die staat uiteraard in Heemskerk. We wonen momenteel prachtig, maar als ik op een dag ooit nog mag verhuizen, dan staat een kleine, vrijstaande woning buiten de bebouwde kom en aan een bosrand hoog op de wensenlijst.”

Hans van der Helm
NVM makelaar en taxateur

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.