Hopman Castricum: de sleutel naar jouw droomhuis

Home > Over Hopman > Vestigingen > Castricum

Hopman: jouw makelaar in Castricum en omstreken

Heb je een woning op het oog in het charmante Castricum of nabije omgeving? Ben je je aan het oriënteren op de woningmarkt, heb je een verkoopvraag, bijzondere verbouw- of verduurzamingsplannen met je huis? Eelco, Michelle, Linda, Luca en Amy staan in de startblokken om je te begeleiden bij al je woonwensen. Neem telefonisch contact op om kennis te maken, of – beter nog – kom langs op ons kantoor in het hart van Castricum. 

Hopman woonmakelaars Castricum
Torenstraat 2 a
1901 ED Castricum
0251 – 65 77 00
castricum@hopmanmakelaars.nl

Of kom langs.

Op de Torenstraat 2A in het centrum van Castricum heten we je van harte welkom. Laat wel even weten dat je komt, dan zorgen wij voor koffie en lekkers.

Zo bereik je ons kantoor:

Met het OV:

Kom je met de trein? Vanaf het station van Castricum loop je in zes minuten naar onze vestiging aan de Torenstraat. Wandel via de uitgang noordwaarts de Stationsweg op en neem een flauwe bocht naar rechts de Burgemeester Mooijstraat in. Houd vervolgens links aan naar de Dorpsstraat en sla tot slot linksaf de Torenstraat in. Dan ben je er al.

Kom je met de bus? De 167 brengt je tot de Prinses Beatrixstraat. Vanaf deze halte is het nog vijf minuten lopen tot onze voordeur.

Met de auto:

Navigeer naar de Torenstraat 2 en vergeet je blauwe schijf niet neer te leggen op maandag t/m zaterdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Wat vinden klanten van
onze service?

Ons werkgebied

Hopman telt drie vestigingen in hartje Heiloo, Heemskerk en Castricum. En ons werkveld? Dat is nog veel breder: we zijn actief in de gehele regio rondom deze mooie dorpen. 

Je kunt gerust zeggen dat we de markt in het hart van Noord-Holland op ons duimpje kennen. We navigeren je dan ook met alle plezier door de leukste buurten die deze regio rijk is. 

Ook werken we al tientallen jaren nauw samen met een breed scala aan verhuisbedrijven, aannemers, schilders en creatieve dienstverleners. Werk je met Hopman samen, dan krijg je ons warme netwerk er gewoon bij.

Maak kennis met het team

Eelco Willems

NVM makelaar en taxateur o.g.

eelco@hopmanmakelaars.nl 
06-53196481

Linda Kuijs

Commercieel medewerker binnendienst

linda@hopmanmakelaars.nl 
0251-657700

Annabel

Commercieel medewerker binnendienst

annabel@hopmanmakelaars.nl 
0251-657700

Amy Marcker

Commercieel medewerker binnendienst

amy@hopmanmakelaars.nl
0251-657700

De droomwoning van Michelle

“Dat is een semibungalow op een mooie kavel van ongeveer 1000 vierkante meter. Chique met een moderne uitstraling en warm interieur, en vooral: duurzaam. Dat spreekt me enorm aan. Ik hoop dat deze droom voor ons gezin ooit werkelijkheid mag worden. En tot die tijd wonen we heerlijk, hoor!”

Michelle Spuls
NVM makelaar RM

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.