Home > Over Hopman > Team > Mark Bonne

Maak kennis met Mark Bonne

RM/RT Woningmarktconsultant

Mark is onder meer mede-eigenaar bij Hopman. Deze goedlachse Limmenees is een groot deel van de week te vinden op de Kennemerstraatweg, maar rijdt ook volop rond in de regio om Hopman-klanten van deskundig advies over hun woonwensen te voorzien. Is hij niet aan het werk, dan onderneemt hij het liefst sportieve activiteiten met zijn gezin of vrienden, vervult hij de rol van penningmeester voor Ondernemend Limmen of is-ie druk aan de slag om zijn eigen droomhuis te realiseren.

mark@hopmanmakelaars.nl
06 – 28834735

Leer mark alvast wat beter kennen

Welke niet ;-). Ik ben makelaar, taxateur en sinds 2012 trotse mede-eigenaar van Hopman. Daarnaast houd ik me veel bezig met nieuwbouwprojecten in onze mooie regio, ben ik bedrijfsmakelaar, aan- en verkoopmakelaar en kun je bij me terecht voor al je huur- en verhuurvragen.

Al vanaf de middelbare school had ik interesse in de makelaardij. Na mijn afstuderen werd dat bevestigd en ben ik meteen gestart met de opleiding tot makelaar en taxateur. Een maand later kon ik direct aan de slag bij een makelaarskantoor. Inmiddels werk ik al 12 jaar met heel veel plezier bij Hopman.

Als we iemand mogen helpen die door een andere Hopman-klant is doorverwezen. En dat gebeurt gelukkig heel vaak!

Om iedereen die met ons in contact komt met een grote glimlach en ontspannen gevoel verder te helpen. 

Als we met het gezin niet te ver willen reizen, dan pakken we geregeld de boot naar Terschelling. In de winter skiën we in Oostenrijk en ook zomers komen we daar graag – op doorreis naar Italië om daar uiteindelijk van het Italiaanse leven te genieten.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.