Home > Over Hopman > Team > Michelle Spuls

Maak kennis met Michelle Spuls

NVM-makelaar RM

‘Vastberaden, zorgzaam en een doorzetter’: zo omschrijven de Hopman-collega’s Michelle. Na haar stage in 2016 heeft ze het kantoor in Castricum nooit meer verlaten – en daar zijn we maar wat blij mee. Als registermakelaar houdt ze zich voornamelijk bezig met het aankopen en verkopen van woningen in de bestaande bouw, waardebepalingen en bezichtigingen. En dat doet ze met heel veel passie. Linksom of rechtsom; als deze collega iets voor ogen heeft, móet het lukken. Dus die semi-bungalow waar ze zo van droomt, reken maar dat die er komt.

michelle@hopmanmakelaars.nl
0251-657700

Leer Michelle alvast wat beter kennen

Dat is Eelco geweest, met wie ik nog altijd heel fijn samenwerk. Tijdens mijn stage in 2016 nam Eelco me mee naar alle bezichtigingen, waardebepalingen en talloze verkoopgesprekken. Hij stoomde me klaar om dit mooie vak zelfstandig te kunnen gaan doen. In die tijd heb ik een heel goed beeld van de makelaardij gekregen en veel mogen leren. 

Dat is zonder twijfel een stel dat ik de afgelopen negen jaar zeker zeven keer heb mogen helpen. Het begon allemaal met de verkoop van hun eigen woning, omdat ze uit elkaar gingen. Ik kocht voor hen allebei een appartement, waar ze beiden na een paar jaar toch weer uitgroeiden. De zoektocht naar een huis volgde. En toen – je raadt het nooit – kwamen ze jaren later weer bij elkaar. De twee losse huizen konden dus in de verkoop en met z’n drieën vonden we het droomhuis waar ze inmiddels samen wonen. 

Voor mijn opleiding tot makelaar heb ik ook een studie tot binnenhuisarchitect afgerond. Die liefde is nooit helemaal verdwenen. Mijn hart gaat nog altijd sneller kloppen van een bezichtiging in een prachtig gestyled huis, of juist van een opknapper vol mogelijkheden. Ik vind het ontzettend leuk om onze klanten ook op dat gebied te helpen.

Sinds ik moeder ben, stap ik geregeld even binnen bij Echt Eigen conceptstore. Ik slaag er altijd voor leuke (kraam)cadeaus en ze hebben een fijne speelhoek. En hoewel ik in Heemskerk woon, rijd ik één à twee keer per maand naar La Trattoria, de Italiaan op de Dorpsstraat, om wat lekkers af te halen.  

Een semibungalow op een mooie kavel van ongeveer 1000 vierkante meter. Chique met een moderne uitstraling en warm interieur, en vooral: duurzaam. Dat spreekt me enorm aan. Ik hoop dat deze droom voor ons gezin ooit werkelijkheid mag worden. En tot die tijd wonen we heerlijk, hoor!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.