Home > Over Hopman > Team > Hans van der Helm

Maak kennis met Hans van der Helm

NVM Makelaar en taxateur

Zeg je Hopman IJmond, dan zeg je Hans. Sinds twee jaar is hij mede-eigenaar, buigt hij zich met Mark en Eelco over de beleidsbepaling van Hopman en is hij verantwoordelijk voor de IJmond-vestiging in Heemskerk. Daar zorgt hij samen met Anneke voor een glimlach bij de klanten; ongeacht of het nu gaat om het aan- of verkopen van woningen, een taxatie, financieel advies of een eerlijke blik bij het realiseren van uiteenlopende woonwensen. Hans gaat geen uitdaging uit de weg en doet alles met grote passie voor het vak. Integer, geïnteresseerd en bevlogen. En bovenal: met de wensen van de klant altijd voorop.

hans@hopmanmakelaars.nl
0251-745000

Leer Hans alvast wat beter kennen

‘Hans heeft ervoor gezorgd dat wij onze droomwoning hebben kunnen kopen’. Zelfs na al die jaren blijft er niets mooiers dan lovende woorden van onze klanten. En het blijft bijzonder om bij zo’n grote beslissing in iemands leven van doorslaggevende waarde te kunnen zijn.

Sant Pere Pescador – ook wel de ‘geheime parel van de Costa Brava’. Nou ja, nu dus niet meer zo geheim. En dan specifiek op camping Las Palmeras – een kleine familiecamping die voor ons voelt als een tweede thuis.

In de duinen en op het strand. 

Uiteraard in Heemskerk. We wonen momenteel prachtig, maar als ik op een dag ooit nog mag verhuizen, dan staat een kleine, vrijstaande woning buiten de bebouwde kom en aan een bosrand hoog op de wensenlijst.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.