Home > Over Hopman > Team > Anneke van der Helm

Maak kennis met Anneke van der Helm

Commercieel medewerker binnendienst

Bel of mail je naar het Hopman-kantoor in Heemskerk? Dan is het de vrolijke stem van Anneke aan de andere kant van de (digitale) lijn. Als ze ergens blij van wordt, is het persoonlijk contact met klanten en afwisseling. Dat komt goed uit, want op de IJmond-vestiging van Hopman is geen dag hetzelfde. Via haar broer Hans belandde ze in 2022 in de makelaardij en sindsdien werkt dit duo dagelijks als een geoliede machine samen. Afspraken plannen, contracten opstellen, bezichtigingen coördineren, relatiebeheer en nog heel veel meer: alles wat Anneke doet, pakt ze met de volle honderd procent aan. Open minded, sociaal en enthousiast. Zoveel toewijding, daar worden we blij van.

anneke@hopmanmakelaars.nl
0251-745000

Leer Anneke alvast wat beter kennen

Het centrum van Heemskerk, daar is altijd wat te beleven. 

Dat niets voor ons te gek is. Dat is natuurlijk precies wat we altijd pretenderen – dus om dat dan van klanten terug te krijgen, is dubbel zo leuk.

We trekken er graag met met onze camper opuit; ik heb niet echt een favoriet land. Maar als ik dan moet kiezen, dan staat Italië toch wel bovenaan. Op een gedeelde plek met Andalusië in Zuid-Spanje, vooruit.

Dat ik eigenlijk heel goed kan zingen, maar dat mijn zangtalent nog in ontwikkeling is 😉

Dat is een kleine boerderij met een groot stuk grond waar schapen, geiten en ezels op grazen. Zo’n beestenboel lijkt me fantastisch.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.