Home > Over Hopman > Team > Linda Kuijs

Maak kennis met Linda Kuijs

Commercieel medewerker binnendienst

Jaren geleden verkocht ze via Hopman haar eigen woning. Dat proces wekte bij Linda grote interesse in het vak, dus ze wist niet hoe snel ze moest solliciteren toen later dat jaar een vacature bij Hopman openstond. Intussen ontzorgt ze alweer vijf jaar alle Hopman-cliënten uit (regio) Castricum bij de aankoop en/of verkoop van hun thuis. Is ze niet aan het werk, dan is haar agenda goed gevuld met een hoop gezelligheid en sportieve activiteiten. Zo staat ze geregeld op het veld om de dames van VVLimmen te trainen of coachen, wandelt ze veel en kan ze uren in en om het huis bezig zijn.

linda@hopmanmakelaars.nl
0251-657700

Leer Linda alvast wat beter kennen

Iedereen wie we helpen en elk compliment dat we krijgen, blijft speciaal. Wat ik echt nooit meer vergeet? Dat een verkoopster een miniatuurpoppetje van mij en twee collega’s heeft gemaakt en in een stolp cadeau heeft gegeven. Op die manier bedankt worden voor de fijne samenwerking vond ik zó bijzonder.

Ik heb niet echt een droomwoning. Belangrijk vind ik dat een huis een thuis is. Een plek waar mijn gezin zich prettig voelt en waar vrienden en familie graag langskomen.

Toch wel het strand. Zomer of winter; dat maakt me niet uit.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.