Home > Over Hopman > Team > Robin van den Berg

Maak kennis met Robin van den Berg

NVM makelaar

Binnen Hopman Makelaars helpt Robin mensen bij het zoeken en aankopen van hun droomhuis! Daarnaast is Robin ook veel te zien tijdens bezichtigingen en helpt hij ook bij de verkoop van woningen.

06-17337743
Robin@hopmanmakelaars.nl

Leer Robin alvast wat beter kennen

Ha, daar woon ik al: op de Meester Dekkerstraat 9 in Castricum. Een parel, niet?

Een balans vinden tussen rekening houden met alle wensen van de klant en tóch je eigen mening geven om tot een zo goed mogelijk advies te komen, dat blijft elke dag en bij elke klant opnieuw een te gekke uitdaging. En natuurlijk de mooie reacties van klanten na afloop. Drie zoenen, lovende woorden: daar doe je het voor.

In mijn jeugd zijn mijn ouders vaak verhuisd. Deze gebeurtenissen hebben bij mij altijd veel indruk gemaakt. Dat ik moest gaan nadenken, wat wil ik later worden als ik groot ben? Kwam al snel de gedachte: zal makelaardij niet iets voor mij zijn? En dat past als een handschoen!

Op de racefiets, achter de barbecue of aan de wandel in en om Castricum – en dan met name de duinen. Of op de Griekse eilanden tijdens een langere vakantie, heerlijk!

Ik ben een echt buitenmens en daarmee dus dol op buiten zijn. Samen met onze hond Lilly loop ik graag door de duinen, het bos of het strand.

Zon, zee en cocktails. Daar word ik erg blij van. Mijn partner en ik heb een tijdje op Curaçao gewoond en dat was het paradijs. Maar ik zou nog veel meer van de wereld willen zien. Dus ik houd elke optie open!

Van origine ben ik een echt kattenmens, maar onze hond Lilly heeft dit toch echt volledig verandert.

Dat ik ondanks alles toch de tijd neem voor klanten, hun goed help bij het adviseren en dat met een persoonlijke knipoog!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.